SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ - ПРЕС ИНФОРМАЦИЯ

Категории в блога
от admin | Публикувано в Блог | Все още няма коментари. | 671 прегледа на този пост
SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ  -  ПРЕС ИНФОРМАЦИЯ


- Impreza се връща в Европа с нови нивa на безопасност, комбинирани с удоволствие от шофирането и комфорт при пътуване.

- Четири модела с нови усъвършенствани функции за безопасност, повече комфорт и цялостно подобрено представяне.


12 септември 2017 г. – Subaru Europe, европейският филиал на SUBARU CORPORATION, представя изцяло новият модел Subaru Impreza като европейска премиера на 67-то международно автомобилно изложение във Франкфурт.
Освен това Subaru представя моделa Forester с EyeSight технология за подпомагане на управлението и обновения Levorg, оборудван с нови технологии за безопасност.
Така вече Subaru предлага 5 модела*1 от гамата си, оборудвани с технологията EyeSight.
Показан e и спортният седан на Subaru WRX STI с освежения си обновен облик.
Новият модел Subaru XV, представен през тази година в Женева и първи модел в Европа, конструиран на новата глобална платформа на Subaru, също присъства във Франкфурт.
Повече информация можете да получите на следния адрес: http://www.subaru-press.com/IAA2017/

- Изцяло новият модел Subaru Impreza
Новият компактен автомобил предлага характерното за Subaru забавление при шофиране, цялостна безопасност и устойчивост над средната. Новият модел Impreza е създаден на новата глобална платформа на Subaru (SGP). Автомобилът предлага значително подобрение на здравината на корпуса и шасито, безпрецедентни нива на удоволствие от шофирането, пъргавост, защита от произшествия и комфорт при шофиране.
Оборудван с двигател Subaru BOXER, Система за симетрично задвижване на четирите колела (Symmetrical AWD) и технология EyeSight за подпомагане на управлението като стандартно оборудване, новият модел Impreza ще се предлага в Европа с 2.0-литров 4-цилиндров боксер двигател с директно впръскване на горивото и 1.6-литров 4-цилиндров боксер двигател*2. По-лека, подобрена вариаторна трансмисия Lineartronic осигурява по-добро ускорение и по-изострени динамични качества.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                        Subaru Impreza MY18

 

-  Изцяло новият модел Subaru XV
Забавният за шофиране Subaru XV съчетава смел нов дизайн и висококачествено шаси за мултифункционалност на пътя и извън него. Новата платформа, заедно с двигателя Subaru BOXER, Symmetrical AWD и технологията EyeSight за подпомагане на управлението, предлагат по-добри нива на динамика при шофиране, безопасност, способности и комфорт.
Новият Subaru XV ще се предлага на европейските пазари с изцяло нова версия на 2.0-литровия 4-цилиндров боксер двигател с директно впръскване на горивото и 1.6-литров 4-цилиндров боксер двигател. Преработената трансмисия Lineartronic вече се предлага стандартно с X-Mode, управляем от водача, за да осигури още по-добро управление на колелата при хлъзгави повърхности и стръмни склонове.

                                        Subaru XV MY18

 

-  Forester с EyeSight
Forester модел 2018 вече се предлага с високо оценената технология EyeSight за подпомагане на управлението, осигуряваща изключителни превантивни функции за безопасност. Forester добавя към подобреното си ниво на сигурност и Side View Monitor, камера, монтирана в страничното огледало на пътника, която помага на водача да маневрира в различни ситуации при лоша видимост, например при близко движение до обекти.
 

- Levorg
Levorg модел 2018 е оборудван с най-съвременните технологии за безопасност на Subaru: предния и задния изглед на автомобила, повишавайки видимостта, за предотвратяване на сблъсъци.
Освен това Levorg е оборудван с LED предни светлини, които осветяват завоите, като автоматично насочват светлинния сноп в зависимост от положението на волана.
Levorg вече разполага с по-стилен екстериор и интериор. Автомобилът съчетава своя уникален и отличителен динамизъм на спортно комби с практичността на сигурна семейна кола.

 

-  WRX STI
Обновен, за да подобри цялостното усещане за шофиране, моделът WRX STI разполага с подобрена 6-степенна ръчна трансмисия и преработен централен диференциал - Multi-Mode Driver-Controlled Centre Differential (DCCD). Комбинацията от новите високоефективни спирачки Brembo*3 със 6 бутала и новите перфорирани спирачни дискове предоставя на WRX STI по-добри възможности за спиране.
Интериорът и екстериорът са обновени. Предната част е с актуализирана предна решетка, която увеличава спортното, агресивно излъчване на WRX STI.

                                       WRX STI MY18

 

Информация за Subaru Europe
Subaru Europe NV / SA е дъщерно дружество на SUBARU CORPORATION. Със седалище в Завентем, Белгия, Subaru Europe е връзката между SUBARU CORPORATION, производителя на автомобилите Subaru в Япония и дистрибуторите на Subaru в Европа.
Subaru Europe отговаря за търговските и продуктови обучения, търговия, маркетингови проучвания, маркетинг и връзки с обществеността, както и разработването, тестването и разпространението на оригинални части и аксесоари на Subaru в Европа.

(1) *Моделите са Outback, Levorg, Forester, новият модел Subaru XV, новият модел Impreza.
(2) *Моделите може да са различни в зависимост от пазара.
(3) *Регистрирана търговска марка на Brembo S.p.A.

 

© SUBARU CORPORATION. All Rights Reserved.
Subaru Italia S.p.A.

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!