Вашият акумулатор с 30 % отстъпка!

Категории в блога
от admin | Публикувано в Блог | Все още няма коментари. | 1183 прегледа на този пост
Вашият акумулатор с 30 % отстъпка!

Акумулаторът играе съществена роля в устройството на автомобила и най-често през студените и влажни месеци се случва да ни създава проблеми. Поради ниските температури през зимният сезон зареждането и енергоотдаването на акумулатора се забавя. Причината е, че двигателите, особено дизеловите, изискват повече енергия, за да стартират при ниски температури. Отоплението на купето, вентилацията, нагревателите на прозорците използват повече енергия и особено при движение с чести спирания и тръгвания, което оставя по-малко енергия за зареждането на акумулатора.,

Как да се погрижим за акумулатора си през зимата:

  • Преди да завъртите контактният ключ изключете всички други консуматори: фарове, чистачки, нагреватели на стъклата. Дори при топло време акумулаторът може да се разреди и повреди при неправилно стартиране на двигателя.
  • Преди да слезете от автомобила проверете за оставени включени консуматори – габарити, плафони, аудиосистема и др., които не изключват автоматично с изваждането на ключа.
  • Всички лицензирани сервизи разполагат със съвременно оборудване за проверка състоянието на акумулатора като в повечето това се извършва безплатно. Посещението при специалисти ще доведе до удължаване експлоатационният живот на батерията и ще Ви спести средства и време.
 
Подробна информация за предлаганите продукти може да виите тук:
https://veko-oil.eu/index.php?route=product/category&path=20_27
 
Очакваме ви!!!

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!