КИА МОТОРС И РАФАЕЛ НАДАЛ ОТНОВО ПАРТНЬОРИ НА АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН 2017

Категории в блога
от admin | Публикувано в Блог | Все още няма коментари. | 1135 прегледа на този пост
КИА МОТОРС И РАФАЕЛ НАДАЛ ОТНОВО ПАРТНЬОРИ НА АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН 2017

Това е 16-тата поредна година за КИА като Генерален спонсор на Аустрелиън Оупън. КИА ще предостави 110 специално оборудвани автомобила на Тенис Австралия. Официалната церемония по откриването на турнира се състоя в Мелбърн, а събитието уважиха представители от КИА Моторс Австралия и Тенис Австралия, както и посланикът на КИА и победител от АО 2016 - Рафаел Надал. Компанията е подготвила разнообразни активности за феновете на тениса по света.

Г-н Craig Tiley заяви: ‘Удоволствие за нас е да получаваме подкрепа от лоялен партньор като КИА. Безспорно Аустрелиън Оупън е най-популярното спортно събитие през януари и аз отново с удоволствие ще приема любезно предоставените автомобили КИА за целите на турнира през следващите няколко седмици.’

Автомобилният парк тази година включва 50 Карнивала, 40 Сорента и 20 Оптими. На специална церемония по повод старта на АО 2017, тенис звездата и посланик на марката КИА – Рафаел Надал предостави официално автомобилния парк на Тенис Австралия.

Автомобилите ще бъдат управлявани от 200 специално обучени шофьори, които ще транспортират състезатели, официални гости, организационни екипи, фенове на тениса, медийни представители и ВИП гости. Предвижда се автомобилите да изминат общо около 400 000 км в рамките на състезанието.

По време на церемонията, КИА представи и изцяло новия супер спортен седан – Стингър, който миналата седмица дебютира на автосалона в Детройт. За всички фенове на тениса бе демонстрирана и гигантска тенис ракета КИА, която ще бъде експонирана в Мелбърн Парк в рамките на събитието. Вдъхновена от посланието ‘Всеки има силата да изненадва’, КИА кани всички посетители на турнира да оставят имената си върху мащабния макет. Телевизионният клип с Надал и гигантската реката може да гледате тук: 

„Аустрелиън Оупън е най-дългото сътрудничество на КИА със спортно събитие. За нас е удоволствие като Генерален спонсор да сме движещата сила на един от най-популярните спортове в света, не само чрез предоставянето на стилен, удобен и сигурен транспорт на участниците в турнира, но и чрез ангажирането на феновете с атрактивни оф- и онлайн инициативи, които споделят вълнението и страстта ни към тениса,’ заяви Bryan Cho, Вицепрезидент, Международен отдел, КИА Моторс Корпорейшън.  

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на качествени автомобили за хора с млади сърца – води началото си от 1944 г. и е най-старият производител на моторни превозни средства в Южна Корея. Годишно KIA произвежда над 3 млн. моторни превозни средства чрез 10 производствени и монтажни звена в пет държави, като след това продукцията се продава и обслужва чрез мрежа от дистрибутори и дилъри, покриваща около 180 страни. Днес Kia има над 50 000 служители в цял свят, а годишните приходи са близо 44 млрд. щ. д. Компанията е главен спонсор на Откритото първенство на Австралия по тенис и е официален автомобилен партньор на ФИФА – управителното тяло на Световната купа по футбол (FIFA World Cup™). Бранд слоуганът на KIA Motors Corporation – "Силата да изненадваш" – изразява глобалния ангажимент на компанията да удивлява света, предоставяйки на хората вълнуващи и вдъхновяващи изживявания, които надминават очакванията.  

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!