КИА ЩЕ НАЕЛЕКТРИЗИРА ПУБЛИКАТА В ЖЕНЕВА

Категории в блога
от admin | Публикувано в Блог | Все още няма коментари. | 1196 прегледа на този пост
КИА ЩЕ НАЕЛЕКТРИЗИРА ПУБЛИКАТА В ЖЕНЕВА

КИА Моторс Европа ще представи изцяло нов прототип на електрически автомобил по време на автосалона в Женева.

Разработен в дизайнерското студио на марката във Франкфурт, концептът е визуално олицетворение на посоката, в която поема компанията във вълнуващия свят на електрификацията.

„Екстериорният дизайн на автомобила е първото нещо, което грабва сърцето ти и го кара да бие все по-силно, а ние от КИА вярваме, че няма абсолютно никаква причина това силно привличане да не бъде предизвикано от електромобил,” каза Gregory Guillaume, Вицепрезидент дизайн, КИА Моторс Европа.

„При разработването на 100% електромобил взехме под внимание пробега, техническите параметри, мрежата от зарядни станции, динамичното управление и заложихме на спираща дъха визия – тази, която ще ви накара да се обърнете, да я пожелаете,” допълни Guillaume. “Изцяло електрическият прототип не само активира страстта, но и демонстрира нашия холистичен и емоционален подход към електрификацията.”

Изцяло новата концептуална разработка на КИА ще дебютира на 5 март по време на автосалона в Женева.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 10-те си производствени бази в 5 страни КИА продава повече от 2,7 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 150 страни. Днес КИА има 48 000 служители и годишни приходи от 43 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации. 

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!