Напълно новият модел Subaru Impreza спечели наградата за Автомобил на годината 2016 - 2017 в Япония

Категории в блога
от admin | Публикувано в Блог | Все още няма коментари. | 1863 прегледа на този пост
Напълно новият модел Subaru Impreza спечели наградата за Автомобил на годината 2016 - 2017 в Япония

Токио, 9 декември 2016 г. – Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), производителят на автомобилите Subaru, има удоволствието да обяви, че напълно новият модел Subaru Impreza бе обявен за Автомобил на годината 2016 - 2017 в Япония. За втори път Subaru бива удостоен с тази чест, след победата на Legacy през 2003г.

Създаден на базата на Глобалната Платформа на Subaru, напълно новият Subaru Impreza се стреми да предложи висша степен на автомобилно изживяване, отговарящо на водещото виждане на Subaru за “Удоволствие и Спокойствие”, чрез множество нови технологии, подобряващи цялостната безопасност, динамиката и усещането за качество. Това е първият автомобил, произвеждан от японска марка, предлагащ въздушна възглавница за защита на пешеходците като стандартно оборудване*.

За около месец от началото на продажбите на 13 октомври в Япония, Новият Subaru Impreza подобри месечната цел от 2500 броя с повече от 4 пъти до 11050 поръчки. Търсенето от страна на клиенти от други марки е значително, като представлява 51% от всички поръчки и показва, че новият модел Impreza привлича все по-голям кръг от клиенти в Япония.

„Голяма чест е, че моделът Impreza бе удостоен с тази отличителна награда“ отбеляза Yasuyuki Yoshinaga, Президент и Главен изпълнителен директор на FHI. „Желая да благодаря на нашите клиенти, доставчици и акционери за тяхната продължаваща подкрепа за Subaru и съм признателен към всички, допринесли за това постижение. Ние ще продължим усилия си да предлагаме на нашите клиенти автомобилно изживяване предоставящо “удоволствие и спокойствие”.

Награда за Автомобил на годината 2016 - 2017 в Япония:

Отнася се за автомобили, официално обявени или представени между 1 ноември 2015г. и 31 октомври 2016г., с минимум очаквани продажби от 500 броя. В допълнение на наградите за Автомобил на годината и Вносен автомобил на годината, се предоставят награди в категориите за иновации, емоционалност и малоразмерни решения за мобилност.

*Японска спецификация

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!