Световен дебют на концепцията Subaru VIZIV-7 SUV Concept на Los Angeles Auto Show 2016

Категории в блога
от admin | Публикувано в Блог | Все още няма коментари. | 1198 прегледа на този пост
Световен дебют на концепцията Subaru VIZIV-7 SUV Concept на Los Angeles Auto Show 2016

Името VIZIV идва от Vision for Innovation /Визия за Иновации/, като това понятие напълно олицетворява дългосрочната визия на своето развитие за “Удоволствие и Спокойствие”, която Subaru желае да предложи на своите клиенти.

С VIZIV-7 SUV Concept, Subaru изразява положителното си виждане за бъдещ SUV модел.

„Този концептуален модел изразява водещите ценности на марката: безопасност, надеждност, естественото влечение към откритите простори и  напредничаво мислене“ споделя Takeshi Tachimori, Изпълнителен вицепрезидент на FHI. “Знаем, че клиентите в този сегмент очакват пълноразмерни автомобили и нашият нов модел, с три реда седалки, ще бъде най-големият и най-просторен автомобил Subaru, които някога сме правили.“

Със своите възможности, три реда седалки и DYNAMIC & SOLID философията на дизайна на Subaru, VIZIV-7 SUV Concept ясно изразява виждането на Subaru за нов модел в сегмента на средния клас SUV, които ще бъде представен на пазара в Северна Америка в началото на 2018г.

На официалния сайт на Subaru  ( http://www.subaru-global.com/ms2016/la/ ) са предоставени снимки на Subaru VIZIV-7 SUV Concept и видео от пресконференцията на Subaru.

Основни спецификации:

Размери (обща дължина × широчина × височина): 5 200 × 2 030 × 1 860 mm

Междуосие: 2 990 mm

Размер на гумите: 265/55 R21

 

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!