СЪВМЕСТНА ИГРА НА КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И GOL.BG ОСИГУРЯВА ДВА БИЛЕТА ЗА ФИНАЛА НА ЕВРО 2016

Категории в блога
от admin | Публикувано в Блог | Все още няма коментари. | 1095 прегледа на този пост
СЪВМЕСТНА ИГРА НА КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И GOL.BG ОСИГУРЯВА ДВА БИЛЕТА ЗА ФИНАЛА НА ЕВРО 2016

Остава една седмица до началото на европейското първенство по футбол и вниманието постепенно се насочва към случващото се по терените на Франция.

Във връзка с предстоящото футболно събитие, КИА Моторс България и Gol.bg организират съвместна игра, която ще осигури на победителя два билета за финала на Евро 2016!

Както е известно, KIA Motors e oфициален спонсор на Европейското първенство по футбол и официален автомобилен партньор на ФИФА за шампионатите на Световната Купа по футбол през 2018г. и 2022г. За първи път КИА партнира на ФИФА през 2007г. когато марката започва изграждане на отношения с футбола, неговите фенове и любителите на КИА по света. Само по време на Евро 2016 КИА Моторс България ще предостави специални условия при закупуване на моделите Спортидж, Соренто и Соул.

Двата билета за финала на Евро 2016 се полагат на най-големия майстор в прогнозите в Груповата фаза (този, който е събрал най-много точки в Груповата фаза на играта).

Регистрираните на Gol.bg участници могат да дават прогноза с точен резултат. При познат знак (1x2) печелят 3 точки, а при познат точен резултат – 7 точки. Класирането в играта се извършва според спечелените от прогнозите точки. Всеки регистриран играч участва в две класирания – за груповата фаза и генерално класиране. Първото класиране обхваща срещите от груповата фаза на Евро 2016 за периода 10 – 22 юни. Генералното класиране включва всички мачове от Европейското първенство. Надпреварата започва на 10 юни и завършва на 10 юли 2016г. Пълните условия на играта са публикувани на: http://euro2016.gol.bg/game/pravila.

Преди броени дни КИА Моторс Корпорейшън официално предаде 447 модела КИА на Съюза на европейските футболни асоциации (UEFA) за нуждите на предстоящото Европейско първенство по футбол 2016. Между осигурените специално за турнира 447 автомобила са бестселърът на марката в Европа – Спортидж, Оптима седан, Соренто SUV, Каренс MPV, градския кросоувър Соул и всички представители на семейство сийд.

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!